Uusimmat arvostelut

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
LoganLogan
Ohjaus James Mangold
Pääosissa mm. Hugh Jackman, Patrick Stewart, Richard E. Grant, Boyd Holbrook ja Stephen Merchant

Wolverinen lorun ehtoopuolta taidolla luotaava elokuva on napakka taru rappiosta, menetyksestä ja viimeisestä hurraasta. Komean synkkä ja tuntuvan kivulias supersankaritarina tarjoaa seikkailun, joka iskee lujempaa kuin genren keskimääräiset kiiltokuvat.

Elokuva näyttää Ryhmä X:n rippeiden surumielisen viimeisen taiston, jolle tosin sukupolven vaihdoksen mahdollisuus antaa myös pientä toivonkipinää. Paristomiehestä itsestään ehkä veto loppuu, mutta elokuva puolestaan on hyvässä iskussa. Toimintaosiot toimivat kunnialla ja draamakin pyristelee kliseistä ylös melankolisen nostalgiseksi keitokseksi, jossa periaatteet ovat kunniassa ja toivon kipinä elää vastoin...

Lisätty torstaina klo 08:00Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
The Farewell partyJäähyväiset
Ohjaus Sharon Maymon ja Tal Granit
Pääosissa mm. Ze'ev Revach, Levana Finkelsteon, Aliza Rosen, Ilan Dar ja Rafi Tabor

Sydämellisen makaaberi tarina israelilaisten vanhusten jengistä, joka päätyy auttamaan riutuvia tuttaviaan päättämään päivänsä. Maailman turvallisimmilla autolla, Volvolla, matkaa taittava armomurhaajien kopla painii elämän ja kuoleman kysymysten kanssa, mutta heltyy kerta toisensa jälkeen heittäytymään Kevorkianin jalanjäljissä.

Huikean terävä ja eleganttin hauska komedia pitää lupsakasti pokerinsa, ja yhä ristiriitaisen aiheensa käsittelyn elämänmyönteisenä.

Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
LionLion
Ohjaus Garth Davis
Pääosissa mm. Dev Patel, Nicole Kidman, Rooney Mara ja David Wenham

Köyhä intialaispoika joutuu eroon veljestään ja äidistään jäädessään loukkuun tyhjään junanvaunuun. Poika ajautuu tuhansien kilometrien päähän toiseen osaan maata, jossa hänen kieltään ei puhuta ja häntä pidetään vain yhtenä lukuisista katulapsista. Monien sattumien kautta poika adoptoidaan Australiaan, mistä käsin hän aikuistuttuaan päättää lähteä etsimään tietään takaisin kotikyläänsä. Mutta kuinka löytää takaisin kun käy ilmi, että hän on ääntänyt kotikylänsä nimen aina väärin, ja se on kadoksissa tuhansien intialaiskylien joukossa?

Tämä tositapahtumiin perustuva tarina on kerrottu sydäntäsärkevästi vahvoilla...

Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Mariah Carey's All I Want For Christmas Is YouMariah Carey's All I Want For Christmas Is You
Ohjaus Guy Vasilovich
Pääosissa mm. Mariah Carey, Breanna Yde ja Henry Winkler

Mariah Careyn luotsaama joulutarina pikkutytöstä, joka haluaa eniten maailmassa pienen söpön koiran kaverikseen.

Helppo animaatioseikkailu ei juuri kaanonia tuoreudellaan vavisuta, mutta tarjoaa tyylipuhdasta keskisarjan viihdettä perheen pienimmille. Kokonaisuus maistuu tähdelleen räätälöidyltä nostalgia-tripiltä, joka hukkaa paikoin kosketuksensa normaaliin elämään, mutta toimii siinä missä keskimääräinen Barbie-elokuvakin. Tarina tuntuu tutulta ja opetukset ennalta-arvattavilta, mutta syke on hyvä.

Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään