DVD - Arvostelu

S.W.A.T. - Special Edition DVD arvostelu kansi

S.W.A.T. - Special Edition

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Michael Bayn ”The Rockin” jälkeen ensimmäinen täysverinen toimintaelokuva, jossa yksinkertaisen toimivaan tarinaan on osattu yhdistää joukko hyviä näyttelijöitä ja ensiluokkainen audiovisuaalinen toteutus. Tässä tarina on peräti hyvä: rikollisjärjestön pomo on matkalla vankilaan loppuelämäkseen, mutta onnistuu tarjoamaan televisiossa 100 miljoonaa sille, joka saa vapautettua hänet. Palkkio aiheuttaa valtavia paineita poliisin S.W.A.T. –erikoisryhmälle, jonka tehtävänä on siirtää vanki turvallisempaan paikkaan kaikenmaailman onnenonkijoista huolimatta. Yksi erikoisempi moka sattuu korvaan: uutisissa väitetään virheellisesti bussiin hyökänneillä miehillä olleen AK-47:kat aseina.

Pehmeähkö, väritoistoltaan lievästi tukkoinen, mutta levollinen kuva. Hyvä virikkeellinen ääniraita, joka toistaa dialogin elävästi ja sekä musan että tehosteet iskevästi. Tilavaikutelma on kohdallaan ja kameran kieppuessa ääni tulee perässä. Odotetusti myös subbarille löytyy toistettavaa. Vertailun vuoksi: brittimarkkinoille tehty Superbit-versio on kirkkaasti parempi kuvaltaan: parhaimmillaan bittivirta on kaksinkertainen tässä käytetylle, mikä näkyy havaittavasti parantuneena erottelukykynä ja hivenen luonnollisempana väritoistona. Superbit-levyltä löytyy myös DTS-ääniraita.

Tässä ekstroista löytyy mm. ohjaajan ja näyttelijöiden, sekä käsikirjoittajan ja teknisen konsultin toimivat kommenttiraidat, poistettuja kohtauksia (8 min.), kohtalainen making of (22 min.), anamorfinen traileri DD5.1-äänin, mokia (3 min) ja dokumentit alkukohtauksesta (9 min.), tehosteista (5 min.), aseista ja niiden äänittämisestä (11 min.) ja 70-luvun alkuperäisestä TV-sarjasta (7 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Clark Johnson
Pääosissa: Colin Farrell Samuel L. Jackson Michelle Rodriguez LL Cool J Brian Van Holt
Tarina: Robert Hamner Ron Mita Jim McClain David Ayer David McKenna
Kuvaus: Gabriel Beristain
Musiikki: Elliot Goldenthal

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2003Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: ColumbiaKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 107228EAN: 5050582195996

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Columbia) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään