DVD - Arvostelu

Extras - Statistien 1. tuotantokausi DVD arvostelu kansi

Extras - Statistien 1. tuotantokausi

Extras The Complete First Series 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Legendaarinen toisen albumin dilemma vaivaa myös Konttori-sarjallaan maailmanmaineeseen kiirineen brittiläisen uuden komedian sankariparin Ricky Gervaisin ja Steven Merchantin Statisteja.

Konttorista tuttu tavoite eli katsojien altistaminen pohjattomalle myötähäpeälle on edelleen pääroolissa. Myös miljöö on vain tausta, jonka kautta voidaan kuvata pienten ihmisten suuria kielteisiä piirteitä, ahneutta, suvaitsemattomuutta ja tilannetajuttomuutta.

Konttorin sietämätön johtaja David Brent kummittelee Gervaisin työssä ilman solmiotakin, mutta pureskellun narskuttelu vältetään kohtuullisen hyvin. Konttoria ei juuri tämän paikalleen jämähtämisen pelosta jatkettu.

Kaikenkarvaisten tv-projektien sivuosissa riutuvat opportunistinen Andy Millman ja hyvä ystävä, ei kaikkein terävin Maggie (Ashley Jenson), tuntuvat hellyttävältä parivaljakolta, joka kärsii ja kituuttaa eteenpäin. Mutta yksin heidän ei tarvitse olla. Sarjan tekijöiden crazy-huumori sävytti kuvauksia ja väliaikoja, minkä aistii hyvänä fiiliksenä. Erilaisiin kuvausmiljöisiin saatiin uskottavuutta cameosuorituksillä (mm. Kate Winslet, Patrick Stewart, Ben Stiller, Samuel L. Jackson), jotka tähdet hoitelivat selvästi motivoituneina.

Tv-tason kuva (anamorfinen 1.83:1) tarjoaa selvästi paremman tarkkuuden verrattuna saman tuotantotiimin edelliseen sarjaan. Stereo-ääniraita toistaa dialogin selkeästi.

Kahden levyn laitoksessa toinen levy on pyhitetty todellisille ekstroille: kuusi poistettua kohtausta, 19 min. epäonnistuneita kohtauksia ja yhteensä noin 39 min. dokumentit. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Ricky Gervais Stephen Merchant
Pääosissa: Ricky Gervais Steven Merchant

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2005Kesto: 174 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 202813EAN: 6438044106459

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään