4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

The Lego Movie 2 - The Second Part

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Hyväntuulinen jatko-osa päästää pikkusiskon Duplot vapaaksi edellisosan maailmaan eikä mikään ole sen jälkeen ennallaan. Mad Maxin postapokalyptisistä vistoista aina pinkin glitterin verhoamaan biletykseen saumattomasti soljuva karuselli pitää juonen kevyenä ja kaskut vetreinä. Aivan edellisosan sfääreissä ei nyt liikuta, mutta kokonaisuus on vaivatta viihdyttävä yli ikäpolvien — näin varsinkin elokuvan alkupuolella.

Komea kuva pyörittää palikoita mielikuvituksekkaasti ja uskottavasti. HDR-väritoisto toistaa keltaiset ihosävyt luontevasti ja neon-hehkuisen toiminnan näyttävästi. Erottelykyvyn osalta jälki on niin ikään kiitettävän terävää, vaikka masterointi onkin tehty 2K-tasossa. Huikea väritoisto on jälleen kerran tämänkin 4K HDR -kuvan vahvin osa-alue. Suomenkielinen dubbi on energinen ja kaikessa lelumaisuudessaan luonnollinen.

4K-version ekstroissa tekijöiden kommenttiraita. Boksin niin ikään sisältämällä Blu-ray-versiolla lisäksi mm. poistettuja kohtauksia, musiikkivideoita ja koosteita. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Mike Mitchell
Pääosissa: Chris Pratt Elizabeth Banks Will Arnett Tiffany Haddish Stephanie Beatriz Alison Brie Nick Offerman Charlie Day Maya Rudolph
Tarina: Phill Lord Christopher Miller Matthew Fogel
Musiikki: Kier Lehman Mark Mothersbaugh

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2019Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112748500

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään