DVD - Arvostelu

Marie Antoinette DVD arvostelu kansi

Marie Antoinette

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Kuninkaallisen ummehtunut kuvaus Marie Antoinetten vastuuttomista edesottamuksista. Pääosassa on monesti vakuuttanut Kirsten Dunst ja ohjaajana viimeistään ”Lost in Translation” –elokuvallaan ihastuttanut Sophie Coppola, mutta kokonaisuus on perin vaisu yhdistelmä eleettömästi kuvattua mennyttä aikaa ja nykyajan musiikkia, josta ei tekotaiteellisuuskaan ole kaukana. Odotuksiin nähden tämä on suoranainen pettymys.

Teknisesti ongelmaton julkaisu. Kuva on uskollisen sävykäs ja miellyttävän tarkka. Ääniraita on selkeä, uskottavan elävä ja myös tilatunnultaan uskottava. Musiikkiraita tosin häilyy istuvan ja omituisen välimaastossa. Tekstityksessä ”acknowledge” on käännetty myöntämiseksi. Ekstroissa rehellinen making of (26 min.), poistettuja kohtauksia (4 min.), MTV Cribs -henkinen sketsi Ludwig XVI:n palatsista (4 min.) ja yllättäen vielä sokerina pohjalla elokuvan teaseri ja traileri, vaikkei niitä kannessa mainitakaan. Ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Sofia Coppola
Pääosissa: Kirsten Dunst Jason Schwartzman Judy Davis Rip Torn Rose Byrne Asia Argento Molly Shannon Shirley Henderson Danny Huston Steve Coogan
Tarina: Sofia Coppola
Kuvaus: Lance Acord

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2006Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: Sony PicturesKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 203158EAN: 5051160201115

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony Pictures) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään