DVD - Arvostelu

Kuvittelen kaiken, Argentiina DVD arvostelu kansi

Kuvittelen kaiken, Argentiina

Imagining Argentina 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Teatterimiehen (Antonio Banderas) toimittajavaimo (Emma Thompson) häviää kadonneita ihmisiä koskeneen lehtijutun takia. Parrakas Banderas on yllättävän uskottava roolissaan. Juoneen sekoitetaan selvännäkijän kykyjä, mikä muuten olisi lapsellinen ratkaisu. Nyt ei aivan näin heikosti ole, sillä fantasiataso kuuluu elimellisesti eteläamerikkalaiseen kulttuuriin, esimerkiksi romaanitaiteeseen. Tarina pohjautuu osin tositapahtumiin. Etelä-Amerikan pimeää 1970-lukua kuvaavat elokuvat ovat mielenkiintoisia katsoa, kun olen tutustunut maanosan viinimaihin vasta viimeisen kymmenen vuoden aikana. Elokuvan mukaan juntan seitsemän hallintavuoden aikana 30 000 ihmistä hävisi. Väkilukuun suhteutettuna se on vähemmän kuin Suomen sisällissodan aikana kuoli ihmisiä valkoisen ja punaisen terrorin tähden.

Laadukas kuva käyttää hyväkseen dokumenteille tyypillistä rakeisuutta. Selkeä ääniraita. Säädä DD5.1 –raita menusta, muuten päälle tulee 2.0. Ekstroihin on tallennettu 6 min. päätähtien haastatteluja, 12 min. ylijäämäkuvaa ja traileri.

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Christopher Hampton
Pääosissa: Antonio Banderas Emma Thompson
Tarina: Lawrence Thornton Christopher Hampton
Kuvaus: Guillermo Navarro
Musiikki: George Fenton

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2003Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Nordisk) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään