DVD - Arvostelu

Poika DVD arvostelu kansi

Poika

About a Boy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Nick Hornbyn (mm. loistava High Fidelity) romaaniin perustuva komedia rikkaasta poikamiehestä, joka ystävystyy vasten tahtoaan yksinäiseen poikaan ja löytää samalla naisen pistämään lopun sinkkuilulle. Yhteisistä tuottajista huolimatta, Bridgette Jonesin päiväkirjaa paremmin miellettävissä sukupuolirajat ylittäväksi ajanviihteeksi. Hugh Grantilta mainio suoritus, jossa on peräti enemmän sisältöä kuin perinteinen miespääosa romanttisessa komediassa edellyttäisi.

Hyvä, keskimäärin kiitettävän tarkka kuva, jonka pahin puute on toisinaan esiintyvä runsas reunavärinä. Kohina ja varsinkin roska pysyvät kurissa. Sävyiltään kuva on pari astetta kylmä, mutta brittiläisittäin aivan tarkoituksellisesti. ÄÄäniraita on rauhallinen ja hiottu, eikä minkään osatekijän toistossa ole havaittavissa häiritseviä vaillinaisuuksia. Ekstroissa ohjaajien jokseenkin köyhä kommenttiraita, poistettuja kohtauksia ohjaajien kommentein (14min), Spotlight on Location -dokumentti (11 min.), traileri, Badly Drawn Boyn haastattelu (21 min.) ja kaksi hänen musiikkivideotaan elokuvasta. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Paul Wietz
Pääosissa: Hugh Grant
Tarina: Nick Hornby Peter Hedges Chris Weitz Paul Weitz
Kuvaus: Remi Adefarasin
Musiikki: Damon Gough

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2002Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.34*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään