Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Naisen tuoksu

Scent of a Woman 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Al Pacino on hyvää vauhtia sokeutumassa oleva katkeroitunut sotaveteraani, joka päättää lopettaa päivänsä komeasti. Chris O'Donnellin esittämä pahaa-aavistamaton opiskelijapoika opaskoiranaan hän suuntaa kohti Isoa Omenaa ja viimeisiä huvituksia. Aikansa tangottuaan ja limusiineilla ja ferrareilla huristeltuaan hän aikoo kohottaa vanhan uskollisen 45:n ohimolleen ja päästää kaikki tuttavansa piinastaan. Toisin kuitenkin käy, sillä matkasta tulee ennen kaikkea sisäinen vaellus, jonka aikana matkakumppanit huomaavat oppivansa toisiltaan uusia asioita elämästä.

Harvinaisen terävä ja koskettava uudelleenfilmatisointi vuonna 1974 valmistuneesta italialaisesta alkuperäisteoksesta: "Promafo Di Donna". Pacino palkittiin roolistaan Oscarilla. Upea elokuva lumoaa vielä kun takana on jo puolen tusinaa katselukertaa.

Aiempi letterboksattu DVD ei yltänyt tekniseltä laadultaan sisällön tasolle. Kuva on nyt ratkaisevasti terävämpi ja levollisempi, vaikka priima DVD:n ja perustason Blu-rayn rajamailla liikutaankin. Roskaa esiintyy hieman. Myös ääniraita on päivittynyt Dolby Surroundista häviöttömäksi DTS Master Audioksi ja niin kaunis Thomas Newmanin musiikiraita kuin Al Pacinon palopuheet välittyvät puhtaasti. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Martin Brest
Pääosissa: Al Pacino Chris O'Donnell James Rebhorn Gabrielle Anwar Philip Seymour Hoffman
Tarina: Bo Goldman
Kuvaus: Donald E. Thorin
Musiikki: Thomas Newman

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1992Kesto: 156 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 98195EAN: 5050582789300

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään