Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Money Monster

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Pommimies ottaa viihdepitoisen talousshown juontajan (George Clooney) panttivangiksi kesken live-lähetyksen. Äärimmäisen teon kimmokkeena on juontajan kepeästi tarjoama huono sijoitusvinkki, jonka seurauksena satoja miljoonia tavallisten ihmisten rahoja on sulanut taivaan tuuliin. Hyvitys ei tule ilman hikikarpaloita.

George Clooney herätyksen kokevana itserakkaana talousprofeettana ja tämän selkojärkinen tuottaja Julia Roberts tarjoavat hyvän pääparin, joka tuntuu tuttavapariskunnalta heti alkuminuuteista alkaen. Jack O'Connellin näyttelemälle pommimiehelle on varattu kapeammin hahmoteltu rooli tapahtumien katalyyttinä, mutta toivottoman kliseinen ei tämäkään ole.

Iskevä ja hetkessä hyvin elävä jännäri sotkee tutuista aineksista maukkaan kujanjuoksun, joka viihdyttää ja hämmentää piirtämällä kuvallaan liki yhtäläisissä määrin. Hybris kuitenkin vaihtuu katumukseksi palkitsevasti. Napakka ja viihdyttävä elokuva tuo mieleen takavuosien Neuvottelijan ja Ransomin, mutta tuntuu jäävän viirun verran näistä tarinansa koukuttavuudessa.

Terävä ja vakaa kuva. Iskevän vähäeleinenääniraita. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (2 min.), musiikkivideo ja koosteet Clooneystä (5 min.), temposta (10 min.) ja lippukohtauksesta (7 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Jodie Foster
Pääosissa: George Clooney Julia Roberts Jack O'Connell Dominic West Caitriona Balfe Giancarlo Esposito
Tarina: Alan DiFiore Jim Kouf Jamie Linden
Kuvaus: Matthew Libatique
Musiikki: Dominic Lewis

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162370970

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään