DVD - Arvostelu

X-Men DVD arvostelu kansi

X-Men

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Marvel-sankarit ovat jääneet hieman vieraiksi Hämmästyttävää Hämähäkkiä lukuun ottamatta. X-Men onnistuikin yllättämään.

Mutantti-ihmiset Wolferine, Rogue, Storm, Cyclops, Magneto ja Sabretooth ovat vireitä hahmoja.Tämä ei yritä olla enempää kuin rahkeissa on varaa. Elokuva alkaa lupausta herättävästi merkillisellä tapahtumalla puolalaisella keskitysleirillä. ”That’s a sense of wonder”, sanoisi Ray Bradbury.

Huippukuva, modernin iskevä ääniraita. Ääniefektit ovat upeita, parhaita tässä bisneksessä. Toimintaa on 10 minuuttia enemmän kuin teatteriversiossa. Panavision-kuva oli alunperin teatterissa 2.39:1. Ekstroissa still-kuvat, trailerit, ohjaajan haastattelu ja Hugh Jackmanin testikuvaus, kuten R1-versiossakin. Lisäksi mukana on kuusi poistettua kohtausta, kahden kohtauksen storyboardit, The Mutant Watch- ja Spiderman Blooper -koosteet sekä kuvia kuudesta hylätystä hahmosta. Pääsiäismuna: Hämähäkkimies loikkaa kohtaukseen ja kertoo olevansa väärässä elokuvassa. (PS/IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Bryan Singer
Pääosissa: Hugh Jackman Patrick Stewart Ian McKellen
Tarina: Tom DeSanto Bryan Singer David Hayter
Kuvaus: Newton Thomas Sigel
Musiikki: Michael Kamen

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2000Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään