Netflix - Arvostelu

School Ties DVD arvostelu kansi

School Ties

 

Elokuva:

Työläisperheen poika (Brendan Fraser) saa mahdollisuuden uida Harvardiin hienostokoulun jalkapallokentän kautta. Kaikessa ilmiömäisen hyvä valioyksilö ratsastaa aallonharjalla kunnes vääjäämätön konflikti iskee ja ajaa rakoa nopeasti hitsautuneeseen kaveriporukkaan uskonnon varjolla.

Osiaan parempi kouludraama taitaa lajityypin askelmerkit ja tanssahtelee niitä pitkin kepein askelin. Nuori ja sittemmin nimekkääksi kasvanut näyttelijäkaarti vetää hyvin sympatiat puoleensa, ja jopa pahantekijöitä voi ymmärtää vaikkei heidän tekojaan hyväksyä voikaan. Napakasti kynäilty tarina ei tarjoa ensimmäistäkään yllätystä, eikä täysin vakuuta ratkaisuillaan, mutta saippua toimii hyvin samassa sarjassa kuin "Naisen tuoksu", "Kuolleiden runoilijoiden seura" ja puolentusinaa muuta sisäoppilaitosdraamaa.

Alunperin 1.85:1-kuvasuhteella taltioidusta kuvasta on nipsaistu aavistuksen verran pois, mutta menetys on tällä kertaa enemmän periaatteellinen kuin elämyksellinen. Hyvä ääniraita. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Robert Mandel
Pääosissa: Brendan Fraser Matt Damon Chris O'Donnell Ben Affleck Cole Hauser
Tarina: Dick Wolf Darryl Poniscan
Kuvaus: Freddie Francis
Musiikki: Maurice Jarre

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1992Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Netflix) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään