Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

28 weeks later

8 viikkoa myöhemmin 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

28 päivää myöhemmin oli täysosuma kauhuelokuvaksi, joka loi kulahtaneesta zombiegenrestä uutta, tuoretta draamaa. 28 viikkoa myöhemmin puolestaan sai valtalehdistössä nihkeän vastaanoton, vaikka se on jatko-osien aatelia, ehdottomasti.

Nyt kuvataan, mitä tapahtuu tilanteessa, kun zombiet ovat kuolleet ravinnon puutteessa. Britanniaa aletaan poliittisista ja taloudellisista syistä asuttaa uudestaan Naton komennossa. Erkki Tuomioja katsoisi tätä mielellään, sillä puolustusliiton tehokkuus tiedetään jo nyt legendaarisen kehnoksi.

Hyvin ei käy, muutenhan tätä elokuvaa ei olisi kannattanut tehdä. Samalla luodaan yhtymäkohtia todellisuuteen Irakissa ja myös Euroopassa. Ohjaaja osaa käyttää naisia ja lapsia näyttelijöinä, mikä ei ole sanottua kauhuelokuvissa.

Ensimmäinen elokuva loi uusia visuaalisia tuulia, mihin nyt ei ylletä. Kuva tuntuu kuitenkin näyttävältä ja luovalta DTS-ääniraidan tapaan. Hämärässä kuvatuista kohtauksista on ihmeeksemme hankala löytää erityisesti parempaa erottelukukykyä DVD:hen verrattuna. BD tarjoaa huikaisevan eron vasta jopa hämmentävän tarkoissa ulkokuvissa, esimerkiksi lentokoneiden laskeutumisissa. Ekstroihin on tallennettu samat toiminnot kuin DVD:lle: kommenttiraita, kaksi poistettua kohtausta (5 min.) ja puolen tunnin dokumentit. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Juan Carlos Fresnadillo
Pääosissa: Robert Carlyle Rose Byrne Jeremy Renner
Tarina: Rowan Joffe Juan Carlos Fresnadillo Enrique Lopez Lavigne Jesus Olmo
Kuvaus: Enrique Chediak
Musiikki: John Murphy

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2007Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 205188EAN: 7391772515339

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään