DVD - Arvostelu

Sinbadin uudet seikkailut DVD arvostelu kansi

Sinbadin uudet seikkailut

7th Voyage of Sinbad 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Dynamation-hirviöiden erikoismiehen Ray Harryhausenin juhlaa. Jason & Argonauts saattaa tosin olla Harryhausenin paras, käytännössähän nämä ovat hänen elokuviaan. Sinbadin seitsemäs matka tulee tiukasti perässä kyklooppeineen, lohikäärmeineen, Roc-lintuineen ja pienennettyine prinsessoineen.

Tätä aikaa ei enää saada takaisin. Romanttiset seikkailut olivat vielä mahdollisia ja lapset ahmivat seikkailukirjoja. Tv, tietokonepelit ja iPod ovat tulleet tilalle, eikä mikään tunnu tarpeeksi hienolta ja massiiviselta.

Rakeinen kuva ja monoääni, jotka sopivat tyyliin. Kuvattiin akatemiakokoon 1.37:1, josta rajattiin teatteriin liki sama kuva kuin tälle levylle. Erinomainen levy: John Landis haastattelee tehostevelhoa (12 min.). Harvoin nähty tärkeä bonus: kuva alkuperäisestä elokuvajulisteesta. Dokumentti elokuvanteosta, mukana esim. Sinbad/Kerwin Mathewsin haastattelu (12 min.), trailerit, biografiat, This is Dynamation -pätkä (3.24) ja pitkä The Harryhausen Chronicles -dokumentti (mukana mm. Ray Bradbury). (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Nathan Juran
Pääosissa: Kerwin Mathews Kathryn Grant Richard Eyer Torin Thatcher Alec Mango
Tarina: Ken Kolb Ray Harryhausen
Kuvaus: Wilkie Cooper
Musiikki: Bernard Herrmann

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1958Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Egmont) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään