Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Hellboy II - The Golden Army

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Äijämäisen hauska, kuvastoltaan rikas ja tarinaltaan sopivan pöhkö supersankarielokuva punaisesta pirulaisesta, joka pistää ikuisen rauhansopimuksen rikkoneet keijut takaisin ruotuun. Tarina on kaikkia piirteitään myöten genren peruskauraa, eivätkä hahmotkaan välttämättä ole keskimääräistä supersankarijoukkoa valovoimaisempia, mutta omaleimaisista elokuvistaan tunnetun Guillermo Del Toron luotsaama rikas visuaalinen ilme ja omintakeinen huumori vetoavat.

Komea, dynaamisesti liikkuva kuva toistaa mielikuvituksekkaan maailman upean yksityiskohtaisesti ja rikkaan värikylläisesti. Tehokas ja vivahteikas DTS-HD Master Audio -ääniraita viuhuu alati ympäri tilaa ja alarekisteri on niin ikään erottamaton osa ilmaisua. Myös musiikkiraita pauhaa ja vinguttaa hienosti tunnelmaa luoden. Kyseessä on aisteja hivelevää sirkusta koko rahan edestä, mikä tässä tapauksessa tarkoittaa hyvin sijoitettua 85 miljoonaa dollaria.

Ekstroissa viihdyttävä ja asiallisen informatiivinen ohjaajan kommenttiraita, vaisu näyttelijöiden kommenttiraita ja monipuolinen kuva-kuvassa-toiminto, joka hyödyntää mm. ohjaajan muistiinpanoja ja making of -materiaalia kuvauksista ja tehosteiden luomisesta. Lisäksi mukana on mokia easter egginä (3 min.) ja luo oma sarjakuvasi toiminto. Varsinaiselta ekstralevyltä löytyy lisäksi ohjaajan esipuhe (23 sek.), upean perusteellinen making of (155 min.), poistettuja kohtauksia kommentein (5 min.), kooste lavasteista (12 min.), storyboard-vertailu (3 min.), animoitu sarjakuva (5 min.) ja kuvagallerioita, joista mielenkiintoisin on eri julisteversioita esittelevä kokoelma.

Ekstralevy on itseasiassa formaatiltaan DVD, mikä on sinällään täysin hyväksyttävä valinta, joskin se tarkoittaa kaikki sen aineisto esitetään ymmärrettävästi SD-muodossa. Ekstralevyn anti on tekstitetty keskeisimmiltä osin suomeksi, toisin kuin päälevyn HD-muodossa taltioidut ekstrat. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Guillermo Del Toro
Pääosissa: Ron Perlman Selma Blair Doug Jones Jeffrey Tambor
Tarina: Guillermo del Toro Mike Mignola
Kuvaus: Guillermo Navarro
Musiikki: Danny Elfman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2008Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 207264EAN: 5050582596984

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään