DVD - Arvostelu

Ken tulta pyytää DVD arvostelu kansi

Ken tulta pyytää

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Omaperäistä huumoria Puotinharjusta. Sankarillinen palomies (erinomainen Taisto Reimaluoto) kokee burnoutin ja lähiörakkauden (myös mainio Anna-Maija Valonen). Antti Litjakin yltyy pitkän tauon jälkeen vauhtiin nollatutkimusta 20 vuotta tehneenä isänä. Paljon herkullisia yksityiskohtia aina vuoden 1982 rollarikiertueesta ekoihin Puistoblueseihin. Pepita-norsukin mainitaan. Myös etnisten ryhmien esiintyminen yhteisön täysivaltaisina jäseninä on poikkeuksellista suomalaisessa elokuvassa. Demarin legendaarinen elokuvakriitikko Pentti Lumirae löysi tästä Jarvan ja Fellinin henkeä, mikä kuvaa hyvin tyyliä. Tätä kyllä katsoo vedet silmissä.

Kuva ei ole tarkimpia, mutta toimiva. Valkoinen palaa kiinni. Mutta onneksi anamorfinen laajakuva, eikä 4:3 kuten takakansi kertoo. Selkeä ääniraita on tehty taideteollisen oppilastyönä. Levylle on tallennettu traileri.

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Sakari Kirjavainen
Pääosissa: Näyttelijät
Tarina: Sakari Kirjavainen Esko Salervo
Kuvaus: Petri Rossi
Musiikki: Anna-Mari Kähärä

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2001Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.74
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
  EAN: n/a
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Finnkino) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään