DVD - Arvostelu

Daredevil Director’s Cut DVD arvostelu kansi

Daredevil Director’s Cut

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Vammainen on maailman sankari. Stan Leen 1960-luvulla luomien Marvel-sarjakuvasankareiden tapaan Daredevilin erityisominaisuudet perustuivat ainakin osaksi tosielämän ihmeellisyyksiin. Sokeiden ja kuurojen aistit kompensoivat yhden puutetta.

DD sokeutuu nuorena, mutta vastapalvelukseksi hänelle kehittyvät yli-inhimillisen tutkamiehen aistit. Teema erottaa tämän muista vastaavista ihmemiestarinoista.

Sokeuden omassa perheessään kokeneet ottivat aikoinaan sarjakuvan hyvin vastaan. Ohjaajan versio näyttäisi olevan jopa 29 minuuttia pitempi kuin aiemmin ilmestynyt laitos. Erityismaininnan ansaitsee pakollinen, värikäs vastustaja, tällä kertaa Colin Farrellin hurja Bullseye.

Kuva näyttää sävykkäältä ja ennen kaikkea tarkalta. Aliasing –värinä häiritsee vain satunnaisesti. Ääniraidat jytisevät tylyllä tavalla. Nyt vain yhdellä levyllä, ja ekstroina ovat vain kommenttiraita ja 15 min. dokumentti ohjaajan version tekemisestä. Aiemman kahden levyn version ekstrat vertailun vuoksi: kommenttiraita, 8 kohtausta kulisseista eri kuvakulmista kommentein, yhteensä noin 152 min. dokumentit, 6 monikuvakulmatoiminnolla varustettua kohtausta, 8 min. tuotantotiimin sokean konsultin Tom Sullivanin seurassa, Jennifer Garnerin koekuvaus, kuvagalleria, kolme traileria ja kolme musiikkivideota. Näin ollen tosifanin kannattaa omistaa molemmat. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Mark Steven Johnson
Pääosissa: Ben Affleck Jennifer Garner Colin Farrell
Tarina: Mark Steven Johnson
Kuvaus: Ericson Core
Musiikki: Graeme Revell

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2003Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 105748EAN: 6438044082555

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FSFilm) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään