DVD - Arvostelu

Bobby DVD arvostelu kansi

Bobby

Bobby Kennedy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Emilio Estevezin ohjaama ja käsikirjoittama draama marssittaa kankaalle hurjan määrän tunnistettavia niminäyttelijöitä luomaan monitahoisen draaman Robert Kennedyn salamurhaa edeltävälle päivälle. Monella rintamalla etenevä tarina leikkaa palan elämää losangelesilaisesta hotellista, jonka seinien sisään mahtuu paljon vipinää jo ennen presidenttiehdokkaan paikalle tuloa.

Upea näyttelijäkaarti ja sulava tekninen toteutus ei aivan peitä sitä ikävää sivumakua, että Robert Kennedy on vedetty tähän turhaan mukaan. Toisilleen tuntemattomien henkilöiden tarinoiden yhteen nivominen jää kikkamaiseksi ratkaisuksi, vaikka ajatuksessa traumaattisen historiallisen tapauksen käytöstä siteenä on jotakin oikeaakin. Kokonaisuutena elokuva on leppoisa, joskin hieman hidastempoinen draama, jolla ei ole juuri mitään tekemistä historiallisen draaman kanssa.

Asiallinen kuva ja ääni. Ekstraton. Julkaisu on hollantilainen tuontilevy, eikä se sisällä sen enempää suomenkielistä kuin englanninkielistäkään tekstitystä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Emilio Estevez
Pääosissa: Anthony Hopkins William H. Macy Sharon Stone Christian Slater Lindsay Lohan Martin Sheen Laurence Fishburne Shia LaBeouf Ashton Kutcher Helen Hunt Emilio Estevez Elijah Wood Harry Belafonte Nick Cannon
Tarina: Emilio Estevez
Kuvaus: Michael Barrett
Musiikki: Mark Isham

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2006Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: Dutch FilmworksKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: DTS5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203940EAN: 8715664048207

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Dutch Filmworks) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään