Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

The Snowman

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Jo Nesbon dekkariin pohjautuva kertomus oslolaisesta jeparista (Michael Fassbender), joka kaipaa murhaa selvitettäväkseen nostaakseen itsensä ylös katuojasta. Pian näitä löytyykin kuin liukuhihnalta ”lumiukon” tavaramerkkaamana.

Kiehtovan kylmäkiskoinen elokuva ei suoranaisesti koukuta, mutta vetoaa suoraviivaisen omintakeisena ja samalla luonnottomasti poukkoilevana dekkarina. Mainio näyttelijäkaarti saa melkein unohtamaan koko kertomuksen keinotekoisuuden ja sen epäuskottavuuden mikä tulee liki kaikkien oslolaisten puhuessa englantia norjan sijaan. Miljöö on komean kolkko ja tarkoituksellinen sekoitus lunta, kliinisyyttä ja pirskahtelevaa hulluutta. Komea, mutta pohjimmiltaan pöhkö ja kliseinen perusdekkari tipahtaa auttamatta B-laariin.

Komean terävä kuva on lämpimilläänkin sävytetty muutaman asteen verran pakkasen puolelle. Kuva onnistuu luomaan pahaenteisen kylmäävän tunnelman, jossa lumi korvaa pääosin veren, mutta selkäpii supistuu sitäkin tehokkaammin. Äänraita soittaa geneerisiä nuotteja osaavasti.

Ekstroissa koosteet hahmoista (8 min.), Nesbon ja kumppaneiden ajatuksia hahmosta (4 min.), tappajasta (4 min.), kuvauspaikoista (7 min.) ja stunteista (2 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Tomas Alfredson
Pääosissa: Michael Fassbender Rebecca Ferguson Charlotte Gainsburg Val Kilmer J. K. Simmons
Tarina: Peter Straughan Hossein Amini Soren Sveistrup Jo Nesbo
Kuvaus: Dion Beebe
Musiikki: Marco Beltrami

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083137779

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään