Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Robocop

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Eksistentialistinen scifi- ja poliisielokuvan ristisiitos osoittaa vankkumattoman voimansa uutena BD-versiona. Yhdysvallat on kehittynyt tiukaksi poliisivaltioksi, jota aseteollisuus ohjaa. Pelkät lihakset ja aseet eivät enää auta rikosten määrän eskaloituessa, joten korruptoitunut korkean teknologian yritys kehittää kuolleesta poliisista cyborgin, joka osaa toimia oikein tilanteessa kuin tilanteessa.

Tekijät sovelsivat hienosti 1970-luvun Miljoonan dollarin miehen asetelmaa kuvaten samalla hyisellä tavalla pörssiyhtiöiden vetämän yhteiskunnan mädännäisyyttä. Scifin ja toimintaelokuvan harrastajat ovat nähneet tämän erinäisissä formaateissa, mutta imua riittää vielä yllin kyllin. Leikkaamaton versio.

DVD-versio tarjosi vain hieman keskitasoa paremman kuvan, joten teräväpiirto näkyy pääosin hyvässä ja osin pahassa. 1980-luvun tehostearsenaali oli vielä vajavainen, joten muutama kömpelö kohtaus pistää silmään entistä helpommin. Elokuvan ääniraita on aina kuulostanut tehokkaalta. Niin tietysti nytkin. Ekstroista riisuttu laitos sisältää vain trailerin, joten dokumenteilla. poistetuilla kohtauksilla ja kommenttiraidalla silattu DVD-boksi kannattaa säilyttää. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Paul Verhoeven
Pääosissa: Peter Weller Nancy Allen Danny O'Herlihy Ronny Cox Miguel Ferrer
Tarina: Edward Neumeier Michael Miner
Kuvaus: Jost Vacano
Musiikki: Basil Poledouris

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1987Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 95037EAN: 7391772578556

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään