DVD - Arvostelu

SE7EN DVD arvostelu kansi

SE7EN

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Seitsemän kuuluu edelleen ohjaajansa David Fincherin mestariteoksiin. Vakaa konkari (Morgan Freeman) ja nuori kuumakalle (Brad Pitt) tutkivat erikoisia sarjamurhia, jotka toteutuvat loogisesti seitsemän kuolemansynnin mukaisesti.

Jännitys kehittyy kiristyen ja kirskahdellen täydelliseen loppukohtaukseen saakka. Tästä on lajityypissä aika hankala panna paremmaksi, oli sitten kategoriana trilleri tai kauhun tapailu.

Osittain ensimmäisellä, mutta pääasiassa toisella levyllä sijaitsevat bonustoiminnot ovat gargantuamaiset. Neljä kommenttiraitaa (ohj+Brad Pitt+Morgan Freeman/käsikirjoittaja Andrew Kevin Walker ym/kuvaaja+disainari/säveltäjä+ohjaaja). Kakkoslevyllä: alkutekstien analyysia, vaihtoehtoloppu ja kuvakäsikirjoitus kuvaamattomaan lopetusversioon ohjaajan kommenteilla, 9 min tuotantopiirrosten esittely kommenteilla, 35 min valokuvia, 8 min John Doen muistikirjoista, 6 min mm. promootiomateriaalista, press kit, traileri, biografiat ja 23 min DVD-masteroinnista. Tietokoneella katsottavassa DVD-ROM -osiossa käsikirjoitus ja linkki John Doe’s World -webbisivuille. Poikkeaa suomalaisesta versiosta vain komealla, mustalla ulkokuorellaan ja pikkunäppärällä nimikikkailullaan. R1-levy.

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: David Fincher
Pääosissa: Morgan Freeman Brad Pitt
Tarina: Andrew Kevin Walker
Kuvaus: Darius Khondji
Musiikki: Howard Shore

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1995Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: New LineKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital olby Surround EX5.
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (New Line) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään