Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Kaukainen maa

Far and Away 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Eeppisiä mittoja saavuttava, 1800-luvun lopulle sijoittuva seikkailuelokuva irlantilaisen vuokratilallisen pojasta (Tom Cruise), joka pakenee vuokraisäntänsä tyttären (Nicole Kidman) kanssa Amerikkaan paremman elämän toivossa. Reissu osoittautuu kuitenkin aavistettua rankemmaksi ja parivaljakko saakin kokea yhtä sun toista nahoissaan ennen kuin oma ranchi alkaa olla plakkarissa.

Mykistävän komeita postikorttimaisemia ja John Williamsin ja Enyan sielukasta musiikkia saumattomasti yhdistävä ”Kaukainen maa” on yksi kaikkien aikojen hienoimmista romanttisista seikkailuelokuvista.

Ikäisekseen erinomainen kuva on aavistuksen hailakka ja filmimäisen rakeinen, mutta samalla moitteettoman vakaa ja ilahduttavan erotteleva. Myös väritoisto luontevaa ja auttavan vivahteikasta. Tarkasti toistuva ääniraita selviää kunnialla niin dialogista, tehosteista kuin hitusen tiukasti viritetystä musiikkiraidasta. Vanhaan DVD:hen nähden kehitysaskel on huikea. Ekstraton. Elokuva on tässä arvioitu saksalaisena painoksena, joka kuitenkin sisältää myös suomenkielisen tekstityksen. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Ron Howard
Pääosissa: Tom Cruise Nicole Kidman
Tarina: Bob Dolman Ron Howard
Kuvaus: Mikael Salomon
Musiikki: John Williams

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1992Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: Universal (DE)Kuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582930689

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal (DE)) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään