Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Apollo 13

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Vähäeleisen elegantti, huumaavan jännittävä ja kaiken hyvän lisäksi vielä tosipohjainen jännäri epäonnekkaasta Apollo 13 –kuulennosta. Ron Howard todellakin hallitsee inhimillisten elokuvien loihtimisen, missä uskottavan elävien hahmojen luominen ja oikean näyttelijäkaartin valitseminen ovat iso osa. Tässä kaikki palaset loksahtavat kohdallaan. Muut luonnehdinnat: katso perusversion arvostelu.

Huomattavan rakeinen, mutta muutoin teknisesti erinomainen ja vakuuttavan filmimäinen kuva. Hillitty ja elegantti ääniraita luo upeasti tunnelmaa läpi elokuvan, mutta on luonnollisesti vahvimmillaan lähtölaukauksen pauhussa ja paniikkia lähentelevien kauhun hetkien tulkkina. Parannus aiempaan DVD:hen on molemmilla saroilla merkittävä.

Kiitettävän kattavissa ekstroissa aiemmalta DVD:ltä tuttuina lisukkeina keskiverto ohjaajan kommenttiraita, hiljainen mutta kiinnostava Jim ja Marilyn Lovellin kommenttiraita, erinomainen making of (58 min.), dokumentti NASA:sta (48 min.) ja NBC:n Dateline-ohjelman tapahtuman vuosipäiväksi vuonna 1995 tekemä tv-klippi (12 min.). Uutena lisänä mukana on kaksi tekstipohjaista kuva-kuvassa-triviaraitaa Apollo lentojen teknologiasta ja ajanjakson muista merkkitapahtumista. Traileri on nyt tipahtanut pois. Universal Studiosin 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi julkaistu levy on kotelosta löytyvää keräilykorttia lukuun ottamatta identtinen aiemman Blu-rayn kanssa. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Ron Howard
Pääosissa: Tom Hanks Kevin Bacon Bill Paxton Gary Sinise Ed Harris Kathleen Quinlan
Tarina: William Broyles Jr. Al Reinert
Kuvaus: Dean Cundey
Musiikki: James Horner

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1995Kesto: 140 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 99404EAN: 5050582891607

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään