Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Life

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Eddie Murphy ja Martin Lawrence ovat kaksi 1930-luvun newyorkilaista pikkukalaa, joiden viinantrokauskeikka Syvässä etelässä vaihtuu pitkään uraan Missippiläisessä rangaistusvankilassa. Elinkautinenkin on silti elämä, ja tämä tuntuu olevan komedian kaksimerkityksisen alkuperäisnimenkin idea.

Inhorealistisen vankilakuvauksen sijaan kyse on olosuhteisiin nähden erittäin lupsakasta buddy-elokuvasta, joka näkee vuosikymmenten mittaisen koettelemuksen hauskat puolet ja luovii tarinansa niin elämänmyönteisesti kuin supliikkikomedialta sopii odottaa. Eräänlainen vaahtokarkkiversio Shawshank Redemptionista siis, mutta kepein vedoin hahmotellulla draamalla on toki surumieliset juuret jos asiaa pysähtyy miettimään.

Lämpimin sävyin periodipatinoitu kuva on jäsentynyt ja väritoistoaan myöten luonteva ja hallittu. Kuva ei ota kaikkea irti teräväpiirtoformaatin erottelukyvystä, mutta vakaata jälkeä on silti ilo katsoa. Marginaali DVD-tasoon jää kuitenkin kapeaksi. Läppävetoinen ääniraita löytää paikoin swinginsä myös musiikin suhteen, eikä annissa ole teknisesti nokan kopauttamista. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Ted Demme
Pääosissa: Eddie Murphy Martin Lawrence
Tarina: Robert ramsey Matthew Stone
Kuvaus: Geofrey Simpson
Musiikki: Wyclef Jean Amanda Scheer-Demme

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1999Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5050582899399

Genre

Lue myös

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään