DVD - Arvostelu

The Cincinnati Kid DVD arvostelu kansi

The Cincinnati Kid

Täyskäsi-Kid 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

New Orleansin French Quarterissa valmistaudutaan tärkeään sököpeliin, kun tunnustettu vanha mestari (Edward G. Robinson) kohtaa nuoren haastajan (Steve McQueen). Haastajan ystävää (Karl Malden) kiristetään tarjoamaan hyviä kortteja ystävälleen. Tytöt tulevat ja menevät (Ann-Margret parhaassa roolissaan, hyvin ärsyttävänä, sekä viaton Tuesday Weld), mutta peli pysyy. Juonessa ovat mukana muiden muassa Cab Calloway ja Joan Blondell. Lopputuloksena ei onneksi ole mitään filosofista päätelmää, vaan jompikumpi titaaneista tekee lopulta kohtalokkaan virheen.

Hyvä jännite, melkein kuin omissa peleissäni kahden vuoden ja kahden kuukauden aikana kaupunkilehti Oulun Sanomien päätoimittajana 1980-luvulla, jolloin yksikään työpäivä ei mennyt ilman sököä. Saldo oli tältä ajalta 13 200 markkaa plussalla. Kuinka tällaisen voi muistaa? Tai kehtaa tunnustaa.

Elokuvan peli poikkeaa sököstä eli Scandinavian Studista hieman. Se on oikeastaan viiden kortin avopokeria eli Five Star Studia, joka eroaa sököstä siinä, ettei siinä ole neljän väriä eikä suora.

Kauniit värit hehkuvat tarkassa, pehmeäsävyisessä kuvassa jo DVD-versiossa. BD tarjoaa enemmän tarkkuutta ja levollisuutta. Tyylikäs monoraita soi erottelevasti. Ekstroissa on kommenttiraita, kohtauksiin sidottu toinen kommenttiraita, 6 min. dokumentti ja traileri. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Norman Jewison
Pääosissa: Steve McQueen Edward G. Robinson Ann-Margret Karl Malden Tuesday Weld Joan Blondell Cab Calloway
Tarina: Ring Landner Jr. Terry Southern
Kuvaus: Philip H. Lathrop
Musiikki: Lalo Schifrin

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1965Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1080p 1.85**
Ääniraita: DTS-HD MA Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 73705EAN: 5051895065662

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään