Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

That's My Boy

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Adam Sandlerin mitapuulla tahdikas komedia miehestä (Adam Sandler), joka pisti teinivuosinaan matiikanopettajansa paksuksi ja nyt vuosia myöhemmin yrittää lämmitellä suhdettaan poikkaansa tämän häiden alla.

Elokuvan keskivartalo lopahtaa napakan alun ja passelin dekadentin lopun välissä samaan tapaan kuin keski-ikäisen miehen olutmaha, jota myös nähdään elokuvassa riittämiin. Sandlerin sönkötys on verratain ymmärrettävää, huumori miltei toimii ja tuotantoarvot ovat kohdallaan, joten tämä voidaan tulkita onnistuneeksi Sandler-viihteeksi.

James Caan tekee pikkuroolin karuna pappina ja uuteen nosteeseen päässyt Gilmore Girlsin Milo Ventimiglia ei tälläkään kertaa pelkää kokeilla hyvän maun rajoja. Tämä on myös ensimmäinen vastaan tullut elokuva, joka mainitsee Angry Birdsit.

Erinomainen kuva on hivenen puuterimainen, mutta jäsentynyt ja vakaa. Ääniraita toistaa Adam Sandlerin rääkymisen riipaisevasti ja luo tunnelmaa ja jopa ambiensia tehokkammin kuin moni miehen aiemmsta komedioista.

Ekstroissa köyhä sarja mokia (6 min.), poistettuja kohtauksia (14 min.) ja koosteet näyttelijöistä (11 min.), Whatsup-tunnelmia Cape Codin kuvauksista (7 min.) ja strippikerhokohtauksesta (6 min.). Ekstrat välittävät raapaisun tunnelmista ja samalla kertovat ei mitään ja kaiken tarpeellisen kuvauksista. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Sean Anders
Pääosissa: Adam Sandler Andy Samberg Leighton Meester James Caan Milo Ventimiglia
Tarina: David Caspe
Kuvaus: Brandon Trost
Musiikki: Rupert Gregson-Williams

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2012Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162299974

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään