Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Hiipivää kauhua

Fear 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Reese Witherspoon on rikkaan uusioperheen kunnollinen tyttö, joka iskee silmänsä lutuiseen ja aivan liian täydelliseltä vaikuttavaan poikaan (Mark Wahlberg). Järkähtämättömän rakkauden ja järkkyneen mieleen yhdistelmä tarjoaa otollisen lähtökohdan viihdyttävälle genre-elokuvalle.

Tehokkaasti käynnistyvä jännäri onnistuu pitämään pitkään otteessaan, vaikka kaikki ainekset aina syrjäisestä sijainnista ja työnarkomaani-isästä teinikapinallisuuteen ja teerenpeleihin psykopaatin kanssa menevätkin lähes täysin sapluunan mukaan. Jotakin tuoretta on kuitenkin ongelmanuorten jengin sotkemisessa mukaan kuvioihin - vaikka näiden orkestroima loppuratkaisu taittuukin enemmän koomiseksi kuin pelottavaksi. Teinidraamaa maukkaasti mukaileva synkistely kuitenkin toimii tätä ennen hyvin ja näyttelijäkaarti riittäisi pitämään vielä hieman tätä risaisemman ja vikuroivamman purkin pinnalla.

Korkeatasoinen kuva on kaikkea mitä toivoa sopii: tyylikkään tummasävyinen, väritoistoltaan luonteva, miellyttävän jäsentynyt ja virheettömän vakaa. Yllättäen mutta onnistuneesti hieman muinaisen Persian mystiikkaa - ja aavistuksen Conan barbaariakin - kanavoiva musiikkiraita pitää ääniraidan elävänä. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: James Foley
Pääosissa: Reese Witherspoon Mark Wahlberg Amy Brenneman Alyssa Milano
Tarina: Christopher Crowe
Kuvaus: Thomas Kloss
Musiikki: Carter Burwell Danny Bramson

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1996Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582905434

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään