DVD - Arvostelu

Territory DVD arvostelu kansi

Territory

Rogue 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Krokotiiliaiheiset trillerit eivät loppujen lopuksi ole pärjänneet kovin huonosti kaikenlaisten luojanluomien ryöstöviljelyssä. Wolf Creekin ohjaajan psykologisilla kauhuelementeillä höystämä Territory kertoo pieleen menneestä erämaaseikkailuista sijoittuen lajityypin kärkipäähän.

Kliseitä osataan sopivasti väistellä. Oma ansionsa on ryhmäpsykologisesti jäntevällä ohjaustyöllä. Koko turistiryhmä koostuu perin uskottavista ihmistyypeistä käyttäytyivät he sitten normaalitunnelmissa tai sitten äärimmäisen stressin keskellä.

Epärealistinen selviytymistarina on tietysti lopputuloksena, mutta tunnelma on oikeanlainen. Australian Pohjois-Territorion ikivanha suisto luo oivan miljöön. Ilman krokotiileja miltei vastaaviin, vaikuttaviin maisemiin voi muuten tutustua Espanjan ja Portugalin rajalla, Douro-joen varrella.

Teräväpiirtoaikanakin voi joskus ihastella vanhan kunnon DVD:n kuvaa ja DD5.1-ääntä. Tämä on sellainen levy. Voisin miltei veikata, että tämä on kuvattu teräväpiirtona videolle, mikä edustaa uutta taitolajia nykypäivänä, kun suurtuotannot eivät tunnu järkeviltä. Levylle ei ole tallennettu ekstroja. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Greg McLean
Pääosissa: Radha Mitchell Michael Vartan
Tarina: Greg Mclean
Kuvaus: Will Gibson
Musiikki: Frank Tetaz

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2007Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 207636EAN: 7319980080173

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Atlantic) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään