DVD - Arvostelu

Turn – Washington’s Spies Season One DVD arvostelu kansi

Turn – Washington’s Spies Season One

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Ensi alkuun voisi ajatella, että AMC-yhtiön tv-sarjan aihepiirin tuoreus olisi sen vetovoima. Toki näin onkin, mutta klassisessa seikkauilukirjallisuudessa Alexandre Dumas’sta Robert Louis Stevensoniin ja Jospeh Conradiin on kerrottu ennen viktoriaanista aikaa käydyistä vakoiluoperaatioista, jotka yleensä oli kohdistettu aikansa hirmuvaltaa, Britanniaa, vastaan.

Joka tapauksessa joltisenkin tuoreelta tuntuu, kun Pohjois-Amerikan itärannikko New Yorkista Connecticutiin jakaantuu kuningasmielisiin ja isänmaallisiin brittiarmeijan ottaessa mittaa Washingtonin joukoista 1776.

Craig Silversteinin luoma sarja on kirjoitettu jouhevasti, ja tunnelma rakentuu jopa tyylikkäästi. Pääosan kaalinkasvattaja/vakooja Abe (Jamie Bell) tasapainottelee valjun tinttimäisessä roolissaan. Sivuosat ovatkin verevämpiä kuten King’s Rangers –joukkion legendaarinen johtaja Rogersina pullisteleva Angus Macfadyen tai pahuuden ilmentymäksi kehittyvää luutnantti Simcoeta esittävä Samuel Roukin.

Viininystävä seuraa silmä tarkkana aikansa pullukoita pulloja. Ainakin italialaista nykyäänkin harvinaista makeaa valkoviiniä, Picolitiä, nautitaan.

Laadukas kuva ja ääniraita. Kolmella levyllä. Ekstroissa 9 min. dokumentit ja poistettuja tai pidennettyjä kohtauksia. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Useita
Pääosissa: Jamie Bell Seth Numrich Daniel Henshall
Tarina: Useita
Kuvaus: Marvin V. Rush
Musiikki: Marco Beltrami Brandon Roberts

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2014Kesto: 448 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706710238898

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (SF Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään