DVD - Arvostelu

Battlefield - The Battle for the Crimea DVD arvostelu kansi

Battlefield - The Battle for the Crimea

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Upean seikkaperäinen kuvaus Saksan ja Neuvostoliiton yhteenotosta Krimillä, joka oli paitsi NL:n Mustan meren laivaston koti myös este saksalaisten tiellä Kaukasuksen öljykentille. Dokumentti etenee Battlefield-sarjalle tyypillisellä vauhdikkaalla otteella, mutta keskittymällä nyt yhteen näyttämöön kyetään tapahtumien analyysissä etenemään paljon aiempia sarjan osia syvemmälle. Dokumentti välittääkin kuvan monivaiheisesta shakkipelistä, onnekkaasta ja toisaalta epäonnekkaasta kampanjasta, jonka suurin tähti oli saksalaisia komentanut Von Mannstein.

Tekniseltä tasoltaan dokumentti on linjassa muiden Battlefield-sarjan dokumenttien kanssa edustaen varsin tasalaatuisen valikoiman parempaa päätä. Kuva on hieman hailakka, mutta mitään erityisempää roskaa ei silmään osu. Ääniraita on tutun ongelmaton. Suomenkielinen tekstitys sekoilee edelleen etenkin numeroissa, mutta tällä kertaa virheet vaikuttavat olevan vähäisiä. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2000Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203634EAN: 7391970008282

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään