Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Salt

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Sähköjäniksenä etenevä trilleri CIA-agentista (Angelina Jolie), joka joutuu pakojalalle kun venäläinen loikkari väittää tämän suunnittelevan salamurhaa. Tarmokkaan vauhdikkaasti ja upean kylmäpäisesti etenevä kujanjuoksu vaikuttaa ajoittain hapuilevan päämäärissään, mutta Jolie pitää langat hyvin käsissään lähes tunteettomalla suorituksellaan. Loppuratkaisu on silti haastavan tehtävän edessä yrittäessään motivoida kaikkea tapahtunutta.

Vauhdikas, tunnelmallinen ja yksityiskohdiltaan uskottava jännäri ei kokonaisuutena nouse älykkäiden agenttileffojen joukkoon, mutta pitää hyvin otteessaan alusta loppuun saakka. Ilmeinen vertailukohtakin tällä elokuvalla on, mutta sen nimeäminen spoilaa kokemuksen.

Levyltä löytyy sekä alkuperäinen teatteriversio, minuutin pidempi jatkettu versio ja neljä minuuttia pidempi varsinainen ohjaajan versio.

Käytännössä täydellinen kuva pitää kuosinsa vakaasti ja vakuuttavasti. Jälki on upean erottelevaa ja tyylikkään tummasävyistä. Äänipuolella häviötön DTS-HD Master Audio täyttää kaikki erinomaisen toimintaraidan vaatimukset ollen tilava, dynaaminen ja tunnelmallisen virikkeellinen. Tempoa onnistuneesti takovasta musiikkiraidasta vastaa James Newton Howard (mm. Takaa-ajettu, Täydellinen murha ja Peter Jacksonin King Kong).

Ekstroissa mielenkiintoinen ohjaajavetoinen kommenttiraita, nettipohjainen triviaraita, tuotantoklippejä tarjoileva keskinkertainen kuva-kuvassa-raita, making of (HD 30 min.), ohjaajan radiohaastattelu (27 min.), oikeiden agenttien haastatteluita (13 min.) ja neljä laihempaa koostetta (HD yht. 30 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Phillip Noyce
Pääosissa: Angelina Jolie Liev Schreiber Chiwetel Ejiofor Daniel Olbrychski Andre Braugher
Tarina: Kurt Wimmer
Kuvaus: Robert Elswit
Musiikki: James Newton Howard

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Chiwetel Ejiofor
Chiwetel Ejiofor

Tekniset tiedot

Vuosi: 2010Kesto: 100/104/10 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 239900EAN: 5051160275574

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään