4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Fantastic 4

Ihmeneloset 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Maailmalla lähes yksinomaan haukkuja kerännyt Ihmenelosten rebuutti on itse asiassa varsin vetreä scifi-seikkailu. Ryhmän synnyintarinan uudelleen kuvittava tarinankaari on kevyt ja ote tiukasti keskilinjaa, mutta kokonaisuus ei ole lopulta ollenkaan hullumpi.

Megalomaaniset tuhonkuvat jäävät verrattain vähiin ruutuihin ja sarjakuvien elämää suuremmat hahmot on istutettu aavistuksen lähemmäksi tosielämää, mikä ei miellyttäne sarjakuva-elokuvien ydinyleisöä. Kuitenkin ajatuksetta eteenpäin rynnivien mättöspektaakkelien sarjassa tämä seikkailu tuntuu jopa virkistävältä episodilta.

Hyvä kuva pelaa isoilla korteilla ja tarjoilee fantastisen sekoituksen tulipalloja, vihreän mönjän täyttämiä energiajokia ja yhden kosmisen blenderin täydeltä tuhoa. Kokonaisuus on virkeä ja seikkailunomainen, teknisesti myös komea. Silti vaikutelma jää viirun verran iskevimmästä 4K-piirrosta. Jälki on upean värikylläistä, miellyttävän erottelevaa ja täysin hallittua. Ääniraita on samaa kaliberia, eikä se sorru turruttavaan rymistelyyn.

4K-version levy on ekstraton, mutta boksista löytyvä HD-versio tarjoaa kyytipojaksi reilun puolentunnin edestä koosteita elokuvan synnystä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Josh Trank
Pääosissa: Miles Teller Michael B. Jordan Kate Mara Jamie Bell Toby Kebbell Reg E. Cathey Tim Blake Nelson
Tarina: Jeremy Slater Simon Kinberg Josh Trank
Kuvaus: Matthew Jensen
Musiikki: Marco Beltrami Philip Glass

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2015Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112730055

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Fox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään