Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Ted

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Pikkupoika toivoo ikuista ystävää ja seuraavana aamuna lelunalle herää henkiin. Vuosia myöhemmin puhuva, pössyttelevä ja rivouksia lateleva nalle alkaa olla rasite aikuiseksi kasvamiselle, mutta vanhasta kaverista on vaikea päästää irti vaikka tyttöystävä mitä sanoo.

Outo, pössyttelevä komedia, jossa Mark Wahlberg puristelee Flash Gordonin rintalihaksia, nalle tankotanssii kaupan kassalla ja retroviitteet ovat kunniassa. Draama ontuu, mutta sekoilu on kauttaaltaan vetreämpää kuin huumehörhöilyissä yleensä - ja parhaimmillan suorastaan herkullisessa vedossa. Tämän jälkeen pehmonalleja on vaikea enää katsoa sinisin silmin. Jos James Stewart sai Harvey-kaninsa, niin sallittakoon Mark Wahlbergille ja Mila Kunikselle näiden teddykarhu. Hauska tapaus.

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (15 min.), vaihtoehtoisia otoksia (11 min.), mokia (6 min.), making of (25 min.), kooste nalletapelusta (6 min.) ja tekijöiden kommenttiraita (ohjaaja/käsikirjoittaja, käsikirjoittaja Alec Sulkin ja Mark Wahlberg). Ekstroihin on pakattu hyvä kattaus tietoa elokuvan synnystä, mutta mitään yllättävää ei juuri paljastu eikä tunnelmakaan vie mukanaan. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Seth MacFarlane
Pääosissa: Mark Wahlberg Mila Kunis Seth MacFarlane Giovanni Ribisi Norah Jones Tom Skerritt
Tarina: Seth MacFarlane Alec Sulkin Wellesley Wild
Kuvaus: Michael Barrett
Musiikki: Walter Murphy

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Tekniset tiedot

Vuosi: 2012Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään