Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Breakthrough

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Uskonnollissävytteinen elokuva pikkukaupungin koristähdestä, joka nostetaan elottomana jäisestä joesta, mutta usko ei hellitä.

Unelmien poikamieheltä ehkä puuttuu loppupeleissä uskallusta, kuten elokuva huomauttaa, mutta tässä kaikki ovat valmiita menemään askeleen pidemmälle kuin tavan kokemus vaatisi. Pelastussukeltaja hapuilee muutaman jalan syvemmälle kun yleensä. Ensiapuhoitaja pumppaa vielä kerran kiellon päälle. Mutta todellinen ratkaisija ovat äidin rukoukset, joiden voimalla poika säpsähtää takaisin elävien kirjoihin.

Tositarinasta innoituksensa ottava draama näyttää komealta, mutta näyttelijäsuoritukset ja dramaturgia kavaltavat hetkittäin tämän harrastelijamaiset juuret. Elokuvan taustalla on hämmästyttävä tositarina missourilaisesta teinipojasta, joka pelastettiin jäisestä vedestä 15 minuutin jälkeen ja syke onnistuttiin palauttamaan vasta 45 minuuttia myöhemmin. Sittemmin poika on voitu jo kotiuttaa ja päästää televisioon haastateltavaksi joten kyse on ihmeestä, mutta se mikä yhdistelmä hyvää tuuria, tiedettä ja uskoa sai ihmeen aikaan jääköön katsojan ratkaistavaksi.

Kertomuksesta voi nauttia mieltäylentävänä taipaleena, mutta takaraivossa kalvaa ajatus, että joku pitää tulosta vain ja ainoastaan uskon ansiona ja sivuttaa tiedon tarpeen kokonaan. Pelkkä hyvä tahto kun ei kuitenkaan riitä.

Erinomainen kuva näyttää läpeensä täysiveriseltä elokuvalta. Jälki on terävää, hollywoodmaisen värikylläistä ja vain hitusen videomaista. Hyvä ääniraita toistaa dialogin tarkasti ja sekä kepeän kliseisen musiikin että tehosteet osuvan iskevästi.

Runsaissa ekstroissa tekijöiden kommenttiraita, hyvä making of, poistettu kohtaus ja kooste. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Roxann Dawson
Pääosissa: Chrissy Metz Josh Lucas Topher Grace Mike Colter Marcel Ruiz Sam Trammell Dennis Haysbert
Tarina: Grant Nieporte Joyce Smith
Kuvaus: Zoran Popovic
Musiikki: Marcelo Zarvos Andrea Von Foerster

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 20119Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112748739

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Fox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään