Uusimmat arvostelut

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Red JoanRed Joan
Ohjaus Trevor Nunn
Pääosissa mm. Sophie Cookson, Judi Dench, Stephen Cambell Moore ja Tom Hughes

Tositapahtumien inspiroima kertomus nuoresta englantilaisesta fyysikosta (Sophie Cookson), joka toisen maailmansodan alla ajautuu kaksille raiteille Cambridgen yliopistossa: yhtäältä mukaan liittoutuneiden atomipommi-tutkimukseen ja toisaalta yliopiston kommunistipiireihin. Käsillä on yhtä aikaa maailman pelastus ja tuho, eikä jako näiden välillä ole hänelle itsestään selvä.

Ajatuksella etenevä ja vihkiymyksellä rakennettu periodijännäri punoo uskottavan taipaleen, joka maistuu sekä esikuvalleen uskolliselta, että elokuvallisesti koukuttavalta. Tarinan vääntö on vimmattu, mutta ote on brittiläisen pidättäynyt. Kokonaisuus istuu mainiosti historiallisten...

Lisätty keskiviikkona klo 08:00Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Warrior - 1. kausiWarrior - 1. kausi
Pääosissa mm. Andrew Koji, Olivia Cheng, Jason Tobin, Dianne Doan ja Kieran Bew

Deadwood-sarjan Chinatown-serkulta näyttävä ja tuntuva rikosdraama seuraa 1800-luvun San Franciscoon saapuvaa kiinalaismiestä, jolla on oma kana kynittävänään uudessa maailmassa ja kylliksi martial arts -taitoja myös kynimään se.

Bruce Leen kirjoituksiin pohjaava seikkailu vetoaa kuosillaan ja koukuttavasti avatulla miljööllään. Myös tarina löytää mukavasti lisäväriä kiinalaiskortteleiden omaleimaisuudesta ja sitä ympäröivän maailman vastahankaisuudesta. Klaanien välinen kädenvääntö on kynäilty hyvin, vaikka Kummisedän tai Game of Thronesin tasolla ei tässä vielä liikutakaaan. Kun vielä periodimiljöö ja taiteillut taisteluosiot on toteutettu hyvin...

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
Le Mans '66Ford v Ferrari
Ohjaus James Mangold
Pääosissa mm. Matt Damon, Christian Bale, John Bernthal, Caitriona Balfe ja Tracy Letts

Ferrarin ja Fordin todelliseen kädenvääntöön 1960-luvun Le Mansissa pureutuva rallidraama on poikkeuksellinen valopilkku. Tositarina autoilun suurnimien välillä on koukuttava tarina intohimosta, loukatusta egosta, megaluokan resursseista ja opportunistisesta startup-yrittäjästä Carroll Shelbystä, jonka viekkaan myyntipuheen takana oli myös kosolti oikeaa osaamista (eikä vähiten Ken Milesin muodossa). Kilpailut ja testiajot ovat komeaa katsottavaa, mutta myös draama niiden ympärillä on viritetty iskuun. Kun vielä periodikuosikin on herkullisesti kohdillaan ei tästä puutu kuin lahjanaru paketin ympäriltä.

Itse tarina lienee jo monelle tuttu, eikä vähiten James Mayn...

Lisätty perjantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
Näytä lisää uusia arvosteluita

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään