Uusimmat arvostelut

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Deadwood - The MovieDeadwood - The Movie
Ohjaus Daniel Minahan
Pääosissa mm. Timothy Olyphant, Ian McShane, Molly Parker, Paula Malcomson ja John Hawkes

Kolmen kauden mittaan aikoinaan jäänyt Deadwood-sarja herää henkiin yhden loppunäytöksen ajaksi. Hitusen puolivillainen, mutta sisimmissään yhä karskisti suolenpätkänsä piikkilangalla kokoonkursiva päätösosa näyttää jumalan hylkäämän kyläpahasen nyt vuosia myöhemmin. Elämä, kuolema, sydämen asiat ja kohtalon oikut tuntuvat yhä sekoittavan soppaa yhtä purevasti kuin 13 vuotta sitten, eivätkä tutut hahmot tunnu hukanneen olemustaan.

Elokuva tarjoilee sarjalle hyvän päätepisteen, jossa tapahtumien tenho on pitkälti ennallaan, eikä kokonaisuutta pääse haukkumaan valjuksi uudelleenlämmitelmäksi. Silti seuraavaa osaa ei nyt enää jää kaipaamaan. Tämä oli tässä.

Lisätty tänään klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
Ad AstraAd Astra
Ohjaus James Gray
Pääosissa mm. Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Liv Tyler ja Donald Sutherland

Tulevaisuudessa avaruusmatkailusta on tullut arkista, mutta käytynäkin se viimeinen korpimaa tarjoaa lupauksia ja vaaroja siinä missä entisaikojenkin villi länsi. Viilipyttymäinen astronautti (Brad Pitt) saa tehtäväkseen etsiä jo kerran kuolleeksi luullun isänsä Neptunuksen liepeiltä.

Rauhallisesti avautuva kertomus on kuin Avaruusseikkailu 2001:n viitseliäs (mutta häpeilemätön) modernisaatio, joka nappaa alkukohtauksensa Gravityltä, kaarensa Ilmestyskirja Nytistä ja ajankohtaisen oikeutuksensa kenties Donald Trumpin Space Forcelta kertoakseen filosofisen tieteisdekkarin ihmisyyden tulevaisuudesta. Verkkaisesta otteesta huolimatta kyse on jokseenkin mielenkiintoisesta...

Lisätty tiistaina klo 08:00Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
The Movies that Made UsThe Movies that Made Us

Upean "The Toys that Made Us" -sarjan sisarteos pureutuu nostalgisesti 80-luvun merkkielokuviin: "Dirty Dancing", "Home Alone", "Ghostbusters" ja "Die Hard". Sisäpiiriläisten haastatteluihin nojaava neliosainen dokumenttisarja löytää viihdyttävän otteen, joka silittää vuosien kultaamia muistoja myötäkarvaan ja kuin ihmeen kaupalla myös hivenen uutta kerrottavaa kohde-elokuvistaan. Näin vielä kaikkien dokumenttien, kommenttiraitojen ja nettiartikkeleiden jälkeen.

Tämä sarja kuuluu jokaisen leffafanin katselulistalle - ehkä jopa niidenkin, joiden suosikkeihin nämä neljä elokuvaa eivät sattuisi kuuluumaan. Sarjaa lienee luvassa lisää kausia.

Lisätty keskiviikkona klo 08:00Lue koko arvostelu
Näytä lisää uusia arvosteluita

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään