Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Saving Private Ryan – Special Limited Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 169 minuuttia
Julkaisija: DreamWorksKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (DreamWorks) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

En­simmäi­set 20 mi­nuut­tia tar­joa­vat rea­lis­ti­sin­ta so­dankäyn­tiä elo­ku­van his­to­rias­sa.

En­simmäi­set 20 mi­nuut­tia tar­joa­vat rea­lis­ti­sin­ta so­dankäyn­tiä elo­ku­van his­to­rias­sa. Eri­koi­nen dra­ma­tur­gia pu­ree. Suo­ra­vii­vai­ses­ti ete­nevässä elo­ku­vas­sa ei ole kuin yk­si juo­nenkään­ne. Kä­si­va­ra­ku­vaus­ta käy­tetään tai­ten.

Kuva, ääni & ekstrat

R1-levy tarjoaa suomalaisesta levystä poiketen DTS-äänen. Styrkkari on syytä panna lujalle vasta sitten, kun lapset ja aviopuoliso ovat poissa kotoa. DTS vie paljon bittitilaa, joten normaaliversion dokumentti puuttuu. Ekstroissa vain ohjaajan lyhyt viesti, kaksi traileria ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy