Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Bad Words

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Su­la­va ker­to­mus ai­kui­ses­ta mie­hestä, jo­ka vääntää it­sensä vä­ki­sin las­ten ta­vaus­kil­pai­luun sa­la­peräi­sin mo­tii­vein.

Su­la­va ker­to­mus ai­kui­ses­ta mie­hestä (Ja­son Ba­te­man), jo­ka vääntää it­sensä vä­ki­sin las­ten ta­vaus­kil­pai­luun sa­la­peräi­sin mo­tii­vein. Kes­ken­kas­vui­set kil­pa­ka­ve­rit saa­vat tu­ta ris­ti­ret­kel­leen vih­kiy­ty­neen mie­hen pa­han­suo­vis­ta tem­pauk­sis­ta en­nen kuin vii­mei­nen tais­to hyvän ja pa­han vä­lillä käydään.
Ba­te­ma­nin esi­koi­soh­jaus on tur­val­li­nen kes­ki­tien draa­ma­ko­me­dia, jos­sa omat aja­tuk­set ja pik­ku­ki­vat let­kau­tuk­set vä­rittävät ta­pah­tu­mia lem­peäs­ti. Elo­ku­val­li­nen kaa­ri jää ohuek­si ja ta­pah­tu­mien imu hei­kok­si, mut­ta tek­ni­ses­ti ky­se on pä­tevästä no­vel­lis­ta. On sil­ti vai­kea ka­ris­taa tun­net­ta, että pääo­san ka­ve­rin lop­pu­sa­nat rat­kai­su­jen em­pi­mi­sestä so­pi­vat yhtä hy­vin oh­jaa­ja Ba­te­ma­nin kuin näyt­te­lijä Ba­te­ma­nin suu­hun.

Kuva, ääni & ekstrat

Hillitty, mutta moitteettoman hallittu audiovisuaalinen kuosi tarjoilee tasavarmaa ja lämpimin sävyin luotua Hollywoodia - ei ehkä typpillistä komediakuvastoa, ohjaajan toiveiden mukaisesti, mutta turvallisen tuttavallista antia joka tapauksessa. Hyvä ääniraita komppaa tunnelmia kivasti, ja pitää dialogin terävänä. Ekstroissa asiallinen ohjaajan kommenttiraita, making of (11 min.) ja poistettuja kohtauksia (7 min.). (IJ)
15/11/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy