Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Aarresaari

Treasure Island 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 182 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
1080p 1.77*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194044939

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­las­sik­ko­ja on han­ka­la ku­va­ta ja vielä han­ka­lam­pi ku­va­ta uu­sik­si.

K­las­sik­ko­ja on han­ka­la ku­va­ta ja vielä han­ka­lam­pi ku­va­ta uu­sik­si. Aar­re­saa­ri on teh­ty usein, ja ih­me kyllä mu­kiin­me­neväs­ti. Uu­sin yrittäjä ei tee poik­keus­ta, vaik­ka se selväs­ti jää­kin edeltä­jistään.
Yllä­tys, toi­sin sa­noen on­nis­tu­mi­nen on sitä­kin suu­rem­pi, kun huo­maa ky­seessä ole­van tv-tuo­tan­to. Se on sit­ten taas pelkästään ty­perää, että tätä mai­nos­te­taan Eli­jah Woo­dil­la ja Do­nald Sut­her­lan­dil­la, jot­ka lo­pul­ta eivät ole lai­sin­kaan pääo­sis­sa. Mut­ta Ed­di Iz­zard on ove­la Long John Sil­ver, ja To­by Reg­bo pir­teä Jim Haw­kins. Se­kin on hie­noa, että ka­pi­ta­lis­tia lyödään jo­pa suo­rem­min kuin Ro­bert Louis Ste­ven­so­nin al­ku­peräis­ro­maa­nis­sa (1881).

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
26/08/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy