Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Back to the Future part II

Paluu tulevaisuuteen osa 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1989Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC1 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 96415  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

T­ri­lo­gian toi­nen osa ve­te­lee ai­ka­ja­naa mo­nin­ker­tai­seen sol­muun, jon­ka pur­ka­mi­sek­si höylätään kym­me­niä vuo­sia ajas­sa eteen ja taak­sepäin vuo­sien 1950 ja 2015 vä­lillä.

T­ri­lo­gian toi­nen osa ve­te­lee ai­ka­ja­naa mo­nin­ker­tai­seen sol­muun, jon­ka pur­ka­mi­sek­si höylätään kym­me­niä vuo­sia ajas­sa eteen ja taak­sepäin vuo­sien 1950 ja 2015 vä­lillä. Jat­kaa suo­raan siitä mi­hin edel­li­nen osa jäi, eikä oi­kein toi­mi­si­kaan it­senäi­senä elo­ku­va­na. Vaih­toeh­tois­ten tu­le­vai­suuk­sien vyyh­din, eri ai­ka­kau­sien mi­nien vält­te­le­mi­sen ja jo­ka­puo­lel­ta pur­sua­vien se­ka­lais­ten tu­le­vai­suu­den ve­kot­ti­mien vuok­si sar­jan se­ka­vin ja mo­ni­mut­kai­sin osa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kakkososa jatkaa pitkälti samalla tasolla kuin edeltäjänsä. Elokuva on tuskin koskaan näyttänyt tätä paremmalta, mutta modernista teräväpiirtokuvasta ei ymmärrettävästi kuitenkaan ole kyse. Runsaissa ekstroissa mm. ohjaajan kommenttiraita, tuottajien kommenttiraita, kolme kuva-kuvassa-raitaa, poistettuja kohtauksia kommentein (HD 6 min.), mokia (1 min.), kolme making of -dokumenttia (yht. 51 min. osittain HD), traileri ja pitkä lista tuotantoaiheisia koosteita. Tässä erillisenä arvioitu elokuva on saatavilla osana trilogiaboksia. (IJ)
25/12/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy