Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Two Ninas

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: GlobalKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 102639EAN: 5706141753427

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Global) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kos­ket­ta­va ro­mant­ti­nen ko­me­dia mie­hestä, jon­ka epäon­ni nais­rin­ta­mal­la on kään­tymässä ai­heut­taen uu­sia on­gel­mia.

Kos­ket­ta­va ro­mant­ti­nen ko­me­dia mie­hestä, jon­ka epäon­ni nais­rin­ta­mal­la on kään­tymässä ai­heut­taen uu­sia on­gel­mia. Imelän kan­si­ku­van pe­rus­teel­la tämä elo­ku­va kan­nat­tai­si jättää hyl­lyyn hy­myi­lemään seu­raa­val­le, mut­ta kat­so­jan yllä­tyk­sek­si lop­pu­tu­los ei ole la­ji­tyy­pissään lain­kaan keh­noim­mas­ta päästä. Two Ni­nas on epäi­lyttävästä, hal­vas­ta ul­ko­kuo­res­taan huo­li­mat­ta var­sin viih­dyttävää tiis­tai-il­lan ker­takäyttö­viih­dettä ro­man­tii­kannälkäi­sel­le Fren­dit-su­ku­pol­vel­le.
Ku­van­laa­tu jää kes­ki­ta­soon. Ää­ni­puo­lel­la pu­he on pin­nas­sa ko­ko ajan, eikä etäi­syyk­siä juu­ri huo­mioi­da. Lisä­ma­te­riaa­li­na on nähtä­vissä trai­le­ri. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy