Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Annie Hall

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.84*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Woo­dy Al­le­nin ai­nut­laa­tui­sel­la ot­teel­la syn­ty­nyt ro­mant­ti­nen ko­me­dia Al­vy Sin­ge­rin ja An­nie Hal­lin neu­root­ti­ses­ta suh­tees­ta.

Woo­dy Al­le­nin ai­nut­laa­tui­sel­la ot­teel­la syn­ty­nyt ro­mant­ti­nen ko­me­dia Al­vy Sin­ge­rin (Al­len) ja An­nie Hal­lin (Dia­ne Kea­ton, alun pe­rin Hall, mistä lo­pul­li­nen ni­mi elo­ku­val­le) neu­root­ti­ses­ta suh­tees­ta. Sisältää run­saas­ti lois­ta­van draa­man ai­nek­sia, ol­len kui­ten­kin edel­leen myös hel­littämättömän haus­ka, me­nemättä kui­ten­kaan fars­sik­si as­ti. Al­le­nin on­nis­tu­neim­pia elo­ku­via, jo­ten neljä Os­ca­ria tu­li ai­hees­ta. Pik­ku­roo­leis­sa mm. Jeff Goldb­lum ja Si­gour­ney Wea­ver.
Mo­no­rai­ta riittää hy­vin elo­ku­vas­sa, jos­sa pu­he on pääa­sia. Elo­ku­van ikä nä­kyy ku­vas­sa, mut­ta ei häi­rit­se nau­tin­toa, ehkä jo­pa päin­vas­toin. Trai­le­rin ja leh­ti­sen rin­nal­le ekst­roi­hin oli­si kai­van­nut var­sin­kin pois­tet­tu­ja koh­tauk­sia, ot­taen huo­mioon sen, että elo­ku­van jul­kai­su­ver­sios­ta sak­sit­tiin lä­hes tun­ti pois. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy