Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Twisted

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 110668EAN: 6420201163023

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ash­ley Judd esittää sanf­ran­sis­co­lais­po­lii­sia, jol­la on on­gel­ma vä­ki­val­tai­suu­ten­sa kans­sa.

Ash­ley Judd esittää sanf­ran­sis­co­lais­po­lii­sia, jol­la on on­gel­ma vä­ki­val­tai­suu­ten­sa kans­sa. Ylen­nyt­tyään mur­ha­tut­ki­jak­si al­kaa lisään­tyvä st­res­si ai­heut­taa nei­dil­le on­gel­mia hen­ki­sellä puo­lel­la.
Mac­hoi­lun ja tur­han uhoa­mi­sen lisäk­si oh­jaa­ja Phi­lip Kauf­man ei saa täh­distään (Judd, Sa­muel L. Jack­son, An­dy Gar­cia) mitään ir­ti. Kas­vot­to­muus vai­vaa Kauf­ma­nin uu­dem­paa tuo­tan­toa, vaik­ka mies te­kee­kin elo­ku­via var­sin verk­kai­sel­la tah­dil­la. Tril­le­ri on kär­si­nyt la­ji­tyyp­pinä inf­laa­tion juo­nenkään­netäy­tei­sen 1990-lu­vun yli­tuo­tan­non joh­dos­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisiltä ominaisuuksilta olosuhteet olisivat valmiit menestykselle. Kuva on laadukas, tyylikkäästi rakeistettu. Studioväritys häiritsee hieman. DTS puskee voimakkaasti takaa, hengittää läheltä ja tarkasti. DD5.1 on vieläkin intiimimpi. Ekstroissa tutustutaan trailereiden lisäksi Twistedin tekemiseen kolmen dokumentin kautta (11 min., 10 min., ja 7 min.). Elokuvaa on jaeltu myös nimellä Blackout. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy