Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Django Unchained

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 165 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051160304878

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Täy­so­su­ma! Jos "Kun­niat­to­mat pas­kiai­set" jäi tur­han epä­ta­sai­sek­si gen­re­pa­ro­diak­si, jon­ka huu­mo­ri ve­ti hu­te­ja enemmän kuin osu­mia, ka­jaut­taa "D­jan­go" jo lähtö­luu­kus­ta sel­lai­seen vauh­tiin, että ko­ko­nai­suut­ta voi luon­neh­tia vain kun­na­rik­si. Huu­mo­ri toi­mii pe­rik­si an­ta­mat­ta, omin­ta­kei­nen ta­ri­na jak­saa kiin­nos­taa ja näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set — Ch­ris­toph Walt­zin le­ku­ri etu­nenässä — ovat upeaa kat­sot­ta­vaa.
Oh­jaa­ja Quen­tin Ta­ran­ti­non te­ho­se­koi­tin tun­tuu sot­ke­van spa­get­tilänkkä­rin klas­si­kot ja Coe­nin vel­jes­ten niin ikään Etelä­val­tioi­hin si­joit­tu­van van­ki­ko­me­dian "Oh Brot­her Whe­re Art Thou?" yh­dek­si hil­littömäk­si ral­lik­si. Se­koit­ti­mes­ta ulos vir­taa hu­pia, kur­juut­ta, ver­ta ja fii­lis­te­lyä ta­sa­vah­va­na pir­telönä. Tämä on epä­kor­rek­ti, ylettömän ve­ri­nen ja or­juu­den kä­sit­te­lyssään jo­pa ka­ru ta­ri­na, jo­ka re­pii nau­run­sa kaik­kial­ta muual­ta pait­si ih­mis­ten selkä­na­has­ta. Kie­li­pos­kes­sa teh­ty, mut­ta vir­heettömällä tyy­li­ta­jul­la.

Kuva & ääni

Viimeistä piirtoa myöten viitseliäästi luotu audiovisuaalinen kuosi kantaa periodipatinansa komeasti. Sisällöllisesti kyse onkin suorastaan genren referenssitasosta, ja myös teknisesti sekä kuva että ääni ovat erinomaisia. Kuva kikkailee takaumien kanssa, mutta kokonaisuus on terävä, virkeä ja huoliteltu. Mainio ääniraita osaa miksata musiikkia taidolla ja uudistaa samalla spagettilänkkäreiden äänimaailmaa mukavasti.

Ekstrat

Ekstroissa suppeat, mutta mielekkäät koosteet hevosstunteista (14 min.), puvustuksesta (12 min.) ja tuotantosuunnittelusta (13 min.). Lisäksi mukana on Tarantino-boksin ja soundtrackin mainos. (IJ)
03/06/2013

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy