Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

The Anniversary

Kuka murhasi äitikullan? 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1967Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 77633EAN: 7391772397805

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaik­ki tun­te­vat työ- tai työelämästä kar­vaa vail­le psy­ko­paa­tit ta­pauk­set, jot­ka ma­ni­pu­loi­vat ympä­ristöään, eivätkä jätä kump­pa­nei­taan rau­haan het­kek­sikään.

Kaik­ki tun­te­vat työ- tai työelämästä kar­vaa vail­le psy­ko­paa­tit ta­pauk­set, jot­ka ma­ni­pu­loi­vat ympä­ristöään, eivätkä jätä kump­pa­nei­taan rau­haan het­kek­sikään. Maa­nis­dep­res­sii­vi­sissä puus­kissä täy­tyy jär­jestää pie­niä yllä­tyk­siä. Tämä kai­ke­ti kuu­luu asiaan.
Kun täl­lai­nen hen­kilö on oman per­heen jä­sen, se ei to­siaan­kaan kuu­lu nor­maa­lin elämän pii­riin. Ham­mer-yh­tiön mus­ta ko­me­dia ker­too täl­lai­ses­ta äi­distä (Bet­te Da­vis). So­vi­tus suo­si­tus­ta näy­telmästä toi­mii gro­tes­kil­la tyy­lillä kui­ten­kin vain ajoit­tain. :

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvassa hienoista yksityiskohtien elämistä. Selkeä monoraita. Ekstroissa traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Roy Baker
Pääosissa: Bette Davis
Tarina: Jimmy Sangster Bill MacIlwraith
Kuvaus: Harry Waxman
Musiikki: Philip Martell

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy