Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

S.W.A.T. - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: ColumbiaKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 107228EAN: 5050582195996

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mic­hael Bayn ”T­he Roc­kin” jäl­keen en­simmäi­nen täys­ve­ri­nen toi­min­tae­lo­ku­va, jos­sa yk­sin­ker­tai­sen toi­mi­vaan ta­ri­naan on osat­tu yh­distää jouk­ko hy­viä näyt­te­lijöitä ja en­si­luok­kai­nen au­dio­vi­suaa­li­nen to­teu­tus.

Mic­hael Bayn ”T­he Roc­kin” jäl­keen en­simmäi­nen täys­ve­ri­nen toi­min­tae­lo­ku­va, jos­sa yk­sin­ker­tai­sen toi­mi­vaan ta­ri­naan on osat­tu yh­distää jouk­ko hy­viä näyt­te­lijöitä ja en­si­luok­kai­nen au­dio­vi­suaa­li­nen to­teu­tus. Tässä ta­ri­na on perä­ti hyvä: ri­kol­lisjär­jestön po­mo on mat­kal­la van­ki­laan lop­puelämäk­seen, mut­ta on­nis­tuu tar­joa­maan te­le­vi­sios­sa 100 mil­joo­naa sil­le, jo­ka saa va­pau­tet­tua hä­net. Palk­kio ai­heut­taa val­ta­via pai­nei­ta po­lii­sin S.W.A.T. –e­ri­kois­ryhmäl­le, jon­ka tehtävänä on siirtää van­ki tur­val­li­sem­paan paik­kaan kai­ken­maail­man on­ne­non­ki­jois­ta huo­li­mat­ta. Yk­si eri­koi­sem­pi mo­ka sat­tuu kor­vaan: uu­ti­sis­sa väi­tetään vir­heel­li­ses­ti bus­siin hyökän­neillä mie­hillä ol­leen AK-47:­kat asei­na.

Kuva & ääni

Pehmeähkö, väritoistoltaan lievästi tukkoinen, mutta levollinen kuva. Hyvä virikkeellinen ääniraita, joka toistaa dialogin elävästi ja sekä musan että tehosteet iskevästi. Tilavaikutelma on kohdallaan ja kameran kieppuessa ääni tulee perässä. Odotetusti myös subbarille löytyy toistettavaa. Vertailun vuoksi: brittimarkkinoille tehty Superbit-versio on kirkkaasti parempi kuvaltaan: parhaimmillaan bittivirta on kaksinkertainen tässä käytetylle, mikä näkyy havaittavasti parantuneena erottelukykynä ja hivenen luonnollisempana väritoistona. Superbit-levyltä löytyy myös DTS-ääniraita.

Ekstrat

Tässä ekstroista löytyy mm. ohjaajan ja näyttelijöiden, sekä käsikirjoittajan ja teknisen konsultin toimivat kommenttiraidat, poistettuja kohtauksia (8 min.), kohtalainen making of (22 min.), anamorfinen traileri DD5.1-äänin, mokia (3 min) ja dokumentit alkukohtauksesta (9 min.), tehosteista (5 min.), aseista ja niiden äänittämisestä (11 min.) ja 70-luvun alkuperäisestä TV-sarjasta (7 min.). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy