Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Rocket - jääkiekkolegenda

The Rocket 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203987EAN: 6416548360812

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

HJK:n toi­mi­tus­joh­ta­ja soit­taa sa­maan ai­ka tätä kat­soes­sa­ni, jos­ko mais­tai­sin fu­tis­jouk­kueen ni­mik­ko­vii­nit.

HJK:n toi­mi­tus­joh­ta­ja soit­taa sa­maan ai­ka tätä kat­soes­sa­ni, jos­ko mais­tai­sin fu­tis­jouk­kueen ni­mik­ko­vii­nit. Niinpä. Maail­ma on muut­tu­nut var­maan myös jää­kiek­ko­pii­reissä, mut­ta ur­hei­luai­hei­sia elo­ku­via ei vieläkään tehdä ajat­te­le­val­le kan­sal­le.
Mut­ta ka­na­dan­rans­ka­lai­set osaa­vat ku­va­tes­saan yh­den kaik­kien ai­ko­jen kiek­koi­li­jan Mau­ri­ce ”­Roc­ket” Ric­hard­sin tais­te­lua ur­hei­lu­joh­ta­jien mie­li­val­taa ja NHL:ssä re­hoit­ta­vaa ra­sis­mia vas­taan. Ura al­koi 1930-lu­vul­la ja päät­tyi vas­ta 1960-lu­vun alus­sa. Sa­mal­la hän teh­tai­li maa­li- ja pis­te-ennä­tyk­siä.
Voi­si ku­vi­tel­la, että vas­taa­vaa oli­si ta­pah­tu­nut, jos Suo­mi oli­si ai­koi­naan pe­rus­ta­nut yh­tei­sen lii­gan Ruot­sin kans­sa.
Muu­ta­mat juo­nel­li­set kli­seet an­taa an­teek­si, kos­ka elo­ku­va ku­vaa hy­vin ka­to­lis­ta elämää so­ta-a­jan Que­be­cissä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Hieman aliasing-ilmiötä panoroinneissa, mutta kiekko näyttää luontevalta. Ekstroissa traileri. (PS)
13/10/2008

Tekijät

Ohjaaja: Charles Biname
Pääosissa: Roy Dupuis Stephen McHattie
Tarina: Ken Scott
Kuvaus: Pierre Gill
Musiikki: Michel Cusson

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy