Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Island

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 220796EAN: 7321944717308

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Maail­ma on saas­tu­nut paik­ka 2000-­lu­vun puo­livä­lissä.

Maail­ma on saas­tu­nut paik­ka 2000-lu­vun puo­livä­lissä. Har­vat ja va­li­tut, ku­ten Lin­coln Six-Ec­ho (Ewan McG­re­gor) ja Jor­dan Two-Del­ta (S­car­lett Jo­hans­son), elävät tur­vas­sa eris­te­tyssä lai­tok­ses­sa. Maail­mas­sa on saas­tu­ma­ton paik­ka ni­meltä ”­saa­ri”, jon­ne pää­sevät vain ar­von­nan voit­ta­jat. Lin­col­nil­la herää epäi­lys, on­ko kaik­ki sitä, miltä se näyttää.
Lu­paa­vas­ti al­ka­va tie­teis­seik­kai­lu sor­tuu kes­ki­vai­hei­den jäl­keen ä­lyttö­myyk­siin. Vaik­ka mo­po kar­kaa oh­jaa­jan kä­sistä ai­ka pa­has­ti lop­pua koh­den, niin lu­vas­sa on sil­ti erittäin hyvää viih­dettä. Ta­kuu­var­maa Baytä.

Kuva, ääni & ekstrat

Aivan pientä aliasing-välkyntää on havaittavissa auton ritilöissä . Kuva on aavistuksen rakeinen, muuten hyvä. Ääniraita laittaa surroundit koetukselle. Jytinää ja pauketta riittää joka kaiuttimelle. Ekstroissa lyhytdokumentti (15 min,) joka on tekstitetty suomeksi. Lisäksi PC:llä DVD-ROM -osiossa voidaan internetistä ladata erillinen ohjaajan kommenttiraita. (TK)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy