Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Astronaut's Wife

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kiiltäväk­si slii­pat­tu tril­le­rin­ta­pai­nen tie­teis­hu­pa­tus ast­ro­nau­tis­ta, jo­ka vie­tet­tyään kak­si mi­nuut­tia to­taa­li­ses­sa eris­tyk­sessä kes­kellä ava­ruut­ta, pa­laa maa­han täy­sin muut­tu­nee­na mie­henä.

Kiiltäväk­si slii­pat­tu tril­le­rin­ta­pai­nen tie­teis­hu­pa­tus ast­ro­nau­tis­ta (John­ny Depp), jo­ka vie­tet­tyään kak­si mi­nuut­tia to­taa­li­ses­sa eris­tyk­sessä kes­kellä ava­ruut­ta, pa­laa maa­han täy­sin muut­tu­nee­na mie­henä. Vai­mo (C­har­li­ze The­ron tois­taa roo­liaan elo­ku­vas­ta "Pa­ho­lai­sen asia­na­ja­ja") on hätää kär­simässä, kun mies al­kaa ju­tel­la ava­ruu­so­lioi­den kans­sa ja ryh­tyy val­mis­te­le­maan uu­sien ka­ve­rei­den­sa ter­ve­tu­liais­juh­lia.

Kuva, ääni & ekstrat

Ääni ja kuva ovat aikalailla päteviä ja lisukkeistakin löytyy anamorfinen traileri (1.85:1/DD 2.0), faktaruutuja ja elokuvan alkuperäinen loppu (1.85:1/DD 2.0), joka on huomattavasti valittua loppua mielekkäämpi. Hiottavaakin on jäänyt: elokuvaa ei voi katsoa ilman tekstitystä ja valikoiden välianimaatio on rasittava. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Rand Ravich
Pääosissa: Johnny Depp Charlize Theron
Tarina: Rand Ravich
Kuvaus: Allen Daviau
Musiikki: George S. Clinton

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy