Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Piano

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 98432EAN: 6416548820811

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pia­no oli jul­kai­su­vuo­ten­sa pu­hu­tuim­pia elo­ku­via.

Pia­no oli jul­kai­su­vuo­ten­sa pu­hu­tuim­pia elo­ku­via. Fe­mi­nis­mi löi lo­pul­li­ses­ti lä­pi val­ta­vir­ran elo­ku­vis­sa kol­men Os­ca­rin to­dis­ta­ma­na. Uu­di­sa­su­kas oli on­ne­kas 1800-lu­vun lo­pun Uu­des­sa-See­lan­nis­sa saa­des­saan Skot­lan­nis­ta edes mykän (Hol­ly Hun­ter) vai­mon. Brit­tiläis­ten pe­rin­tei­den mu­kai­nen tylsä avio­mies (Sam Neill) saa huo­ma­ta, että mao­ri­ta­tuoin­neil­la it­sensä ko­ris­tel­lut naa­pu­ri voit­taa vai­mon suo­sion ais­til­li­sel­la ot­teel­laan.
Ku­va kär­sii ra­kei­suu­des­ta ja ko­hi­nas­ta, mut­ta ei ko­vin häi­rit­seväs­ti. Yllättävän muh­kea­soun­di­nen Dol­by Sur­round –­rai­ta. Ekst­rois­sa biog­ra­fiat.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy