Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

You Were Never Really Here

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706169001272

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­ri­koi­nen ta­ri­na sar­ja­mur­haa­jal­ta vai­kut­ta­vas­ta mie­hestä, jo­ka hyyssää äi­tiään päi­vi­sin ja öi­sin te­kee keik­kaa bru­taa­li­na vuok­ra­kors­to­na.

E­ri­koi­nen ta­ri­na sar­ja­mur­haa­jal­ta vai­kut­ta­vas­ta mie­hestä (Joa­quin Phoe­nix), jo­ka hyyssää äi­tiään päi­vi­sin ja öi­sin te­kee keik­kaa bru­taa­li­na vuok­ra­kors­to­na. Elämän ru­jom­mal­la puo­lel­la ai­kan­sa viettävä mies kan­taa ar­pen­sa ja trau­man­sa hil­jai­sel­la rai­vol­la, jo­ka löytää pur­ku­tiensä vain eteen sat­tu­vis­ta hämärä­mie­histä.
Me­kaa­ni­nen ja mean­de­roi­va vä­ki­val­ta­lo­ru kul­kee kli­sei­den vii­toit­ta­maa tietä, mut­ta ot­taa pääo­saan­sa var­sin epä­ta­va­no­mai­sen san­ka­rin. Ta­ri­na on lo­pul­ta tylsän tut­tu ja kui­vas­ti ker­rot­tu, mut­ta kal­mal­ta tuok­su­va ja kil­van uh­rien­sa kans­sa mätä­nevä kos­ton lä­het­tiläs sen kes­kiössä on lu­paa­van omin­ta­kei­nen. Lu­pauk­set ka­ri­se­vat kui­ten­kin mat­kal­le.
Ke­hu­ja maail­mal­la niittä­nyt elo­ku­va on eri­lai­nen, mut­ta lo­pul­ta tus­kin muis­tet­ta­va trip­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Riitasointuinen ääniraita ja terävän jäsentynyt kuva. Hitaasti avautuva tarina luo runsaat mahdollisuudet rosoisen arkiselle miljöölle loistaa. Lopputulos on uninen, mutta konsistentti. Ekstraton. (IJ)
08/08/2018

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy